když uhoří má láska
s nadějí mrtvých snů
na konci šedi dnů
pak zbývá mi otázka
zda neumřela kráska
pod stromy ve splínu
ukrytá touha dětí
ovládá v duši stín
prodaný jako smetí
prokletým poznáním
odkázaný v závěti
všem lhářům neznámým
až na konečné času
mi slzy zakáží
pak poznám pravou krásu
co předčí obrazy
jež namaloval podzim
na plátno našich vin
https://www.youtube.com/watch?v=JVxQBv2ev3c
moc se mi líbí, Arnokult...i ty kontrasty, třeba "vina" a (zářivý) "podzim"... hezký den Ti přeju...m
19.01.2021 08:45:05 | mapato