Pohyb kupředu je krotkou iluzí,
kterou živíme své touhy být si blíž.
Pokud překoná myšlenka sílu rzi,
můžeš zastavit. A už se nebojíš.
Křivky životů blýskají prostorem,
stopa zůstane - spálením sítnice.
V plném zvolnění je pohyb dovršen.
Mizí vzdálené, pro něž chtěls trýznit se.
JO!* Asi začinám být závislákem na Fitzitramin. Těším se, až si to opět příště "šlehnu."
18.12.2020 14:06:43 | šerý