Sbírka: (S)hluky slov
Vzpomínko vzdálená
na křídla spálená
na popel
v mrazivém pojetí.
Ptám se tě: Co je ti?
Kdo to chtěl?
Dávno již neletí
ve vlastní objeti.
Zapomeň!
Hromádkou popela,
duší jsem bez těla -
symbol změn.
Úsvity probdělá
podobo anděla!
Podroben.
Nikdy se neztratíš.
Vzdálen a stejně blíž.
Další den…
Vteřinou, staletím,
životem prokleti…
Bojíš se?
V tichu jsem zůstala
popelem zčernalá.
Zrodíš se
až čas ti pošeptá.
Prvá a přeci stá
naděje.
Proč se tak ubíjíš?
Nic se ti, přeci víš,
neděje.
Vybroušená forma! Píšete také hudbu? To by totiž šlo...:)
06.02.2021 12:32:29 | Vavřineček
Nikoli. Bohužel znalost hry na jakýkoliv nástroj a celkově hudby mi byla odepřena.
06.02.2021 13:24:15 | Alegra
Vždyť se nic neděje
...to je jen spálená naděje...
Krásný večer, Alegro
18.01.2021 23:13:22 | Emily Říhová