Praněco
Praněco vynořilo nicotou,
Poseidon zavitě hřmí,
pod hlubinou moří ďasů,
eudoxus měsíce nehybně ční.
Pro světlo, za světlem,
vráska shrbí šat,
žakárovým nitím se jímá,
plamen zpropadené pomíjivosti.
Ó pračlověku vznícení,
ó člověku šílenství,
uspěcháno,
po šrotujících bot,
robotických žolíků,
a kartou zrádných zmijovců.
Óóó ejhle,
člověče zastaralý !
Přečteno 150x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, Iva Husárková, jenommarie, Vivien, OpilyJohn, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)