Sbírka: (S)hluky slov
Snad plachý význam přivanulý z ticha
a odstín vjemu vykreslený sněním
je inspirace. Okamžikem dýchá
svou nehmotností. Dotek slov ji mění.
A kapky perel posbíraných ránem,
ty tóny rosy rozeseté v duši,
se pojí v teze. Znějí vším i málem -
tím něčím, k čemu nejsme doufám hluší,
když prostou snahou zachytit to dění
se vazbou verše opíjíme. Opět
jsme blouznivci jen egem pomýlení?
Jsme básníci? Snad něco dobré pro svět?
Vždyť jednou kdesi posoudí nás jiní
a z přehmatů nás budou možná vinit.