Sbírka: (S)hluky slov
Snad šedé mraky klamné skutečnosti
si zvolna plynou tokem každodenním.
Proč dění mění z nebylo na není?
Vždyť snění
se rozplynulo silou každé slzy,
se vytratilo s nadějí, že brzy
se radost vrátí.
Jen čas se zkrátil.
Jak hořce prší kalem bezradnosti
se toužím vracet každou volnou chvílí
do okamžiků vědomí a síly,
když žily
ty touhy poznat zatím nepoznané,
ty snahy vidět dosud nevídané.
To vymodlené...
...se sotva stane.
Jak dlouho na hranici události
si může duše viset v prázdnu bytí?
Kdo cítí přetržení nití žití?
Jsme zbiti
a mnoho lidí nevnímá své rány.
A všechny rady kde kým rozdávány
jsou námi
vzletně omílány.