Až u ticha se měnit v prázdnu,
v nekonečnu myšlení,
až tam, kde vůli neovládnu –
v zemi nesnění,
kde nepřichází jiskra spáče –
intuice poznání,
když květina na stráni pláče
a nic se nebrání.
Možná že v prázdno
smutek spoutá
na duši v tichu dosedá
možná že zdá se být i smutná
ta něžná malá květina.*ST
Pěkný den přeji milý Arnokulte
a hlavně zdraví ;)
15.03.2021 14:38:18 | jenommarie