Dynastes
Když budeš mít slunce ve vlasech,
vdechneš ladný den,
mandalu čile rozdávej,
po třaskajících námluv,
po obloze střetů,
kde Dynastes pochoduje,
k puklině svých lordů.
Pálí, žhne i papělkuje,
koulelo se a koulí kraj,
zvonkohra se připletla k odlivům,
tak kudy si se protáhl mráčku,
kolika chmýří přibude potom,
to poví zbůhdárná průpověď,
že jsme zarytí mentoři,
v houfu slunečnic a těch zdejších,
kde v nádvoří zámku,
posečká milenec s ní,
on prozatím pije láskou,
od srdečných včeliček,
v medovicích i vinět,
nejsladší hořčičné vůně,
po religiózním ostychu,
vysvléknout knižně,
a přepojit blouznivá sexepíl.
Přečteno 140x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Psavec, kudlankaW, mkinka, Frr, paradoxy, kdotoví, klokotá
Komentáře (3)
Komentujících (2)