Pod hvozdy
Pro načechrané klávesy nebe,
vymírá dobrodinec světa,
jenž zvyklavý půlměsíc,
prozpívá hvězdokupa,
za nimiž se podpírá srdce,
aby vzedmula z obočí děšť,
co prchavě usmlouvá pěšina,
pod hvozdy střepaných šišek,
kdy mozaika z žílek nahlas zkrásní.
Přečteno 210x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, zdenka, šerý, Psavec, Vivien, mkinka, petrzal
Komentáře (9)
Komentujících (4)