Anotace: jako fajn, feeling, felicity... ale taky fuj a fuk:)
Já mám díru na ponožce
pro šťouraly - levý
palec kouká nenápadně,
že prej "zásadně nic neví".
Je mi to fu(c)k.
...
Víte, někdy se to stane.
No ne že je to jako možnost -
určitě se to někdy/jednou prostě stane.
U každýho jindy. Když teda musíme hrát tu hru na čas.
Něco se zlomí.
Vono se to předtím láme furt.
"Zlomilo se to!"
"Byl to zlom!"
"Tehdy to přišlo..."
Je to strašně důležitý.
Pokaždý.
Dokud se to konečně nestane doopravdy.
Ha! nejeden chytrák teď poznamenal "co ty víš?"
Do o prav dy... oprav... do pravdy...
DO KRVE!
A o to jde. Víte?
Zlomí se to, a vy "toho" konečně necháte.
"Hej! Bože! drž ty otěže prosím co nejpevněji.
...znáš mě."
...
Mám díru na ponožce.
Je mi to fu(c)k!
... a víš o tom, že takový palec, cudně, či zvídavě vykukující z ponožky může být ale pořádně sexy...? ... a to mně rozhodně není fuc)k; tobě ano...? ;)
01.03.2024 14:50:58 | mravenec
Fřísně Fajne ftěl fsem fíct !
A fo fůlnoci fádný FIC !
Fobrou ...
31.10.2021 01:11:48 | Fialový metal
No, tohle mi něco připomenulo, a utržené ucho u džbánu to není... .
28.10.2021 16:36:50 | Protos1182
se skoro bojim zeptat, ale zas ať zvědavostí neprasknu:) co?
28.10.2021 17:53:21 | Sonador