Anotace: …
zítra tě nechám
bílou čáru na cestě
mizící kdesi v dáli
nikoho se nezeptám
ani sama sebe
prostě půjdu
po té čáře
nechám se jí vést
s pocitem svobody
že přede mnou
kdosi kráčel
neomylně vyznačil
cestu
cest
hledáme společnou řeč
potom dlouze mlčíme
jako bychom naslouchali tomu
co jsme již kdysi dávno
slyšeli
zaslechli
viděli
pocítili
prožili
zítra tě nechám jít
samu
ty mne povedeš