Duhamilování
Okvěte zašmodrchání
prorůstej i uzříš zeměmi
a rozvineš utajené souplodí
v srdcové zástěře času
k odemčení alejí zahrad
jejího božství Afrodit
s odtrhnutým orgasmem
a požáry zamoří modřánky
pohupujíc houfy hou
doneznáma
k odnoži
Duhamilování.
Přečteno 138x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Jan Kacíř, šerý, Friday, Psavec, Vědma, Lexi, mkinka
Komentáře (13)
Komentujících (7)