Je prý ten, co už nemá sílu.
Uprostřed ksichtu, má díru.
Vše skrz ní právě mu uniká.
Tak jde, pak levotočivě utíká
Zmatený nakreslený jako vtip
Který si přečteš a jdeš na hajzl blít.
Jsi to ty, otoč se, ukaž svojí tvář.
Jde z tebe taková nekonečná záře.
Je temná, utkaná, z lítostivých slov.
Matné zatmění opovržlivé, sebe sama.
Svět jako strašidelné místo pln nestvůr.
Nestůj, prostě zdrhej, nejlépe pod stůl.
Jsi nesvůj a kurva tak čí jsi, ničí a to ničí.
Slyšíš trávu křičet, stín tvůj, tě imituje.
Po řece do nekonečných smrtících dálek.
Zdalipak máš zámek a hlavně klíče od něj.
Je tam vše a to štve když jsi stále jen plen.
Pot z tvých pórů jde dolů, kape nezklapne.
Už jen maličkou chvíli než doputuješ k cíli.
Nebo spíše asi ke konci není už žádné pomoci.
Zařvi tu zprávu do noci, ale trochu tiše, tak se někde píše.
Dej si hubu na zámek a chcípej jako doposud, jen
silně vnitřně.