Lásce měchů
Sluncem zalitým
si Tě k srdci vezmu
než bys chtěla nití
o podoušcích z nitra
růžového opýlení
doprosím se vzedmutí
jiskry z učarované touhy.
Zase
a pláty ocelí
po houštinách
zavyjem
jako krvelační vlci
na nedělí dostaveníčku
v úplňku brokátí
ve střevíci měsíčního zlata
kterým jsi.
Táži se
jsi znamením multihvězd ?
Tanči hojností
divosně
vždyť píši peřím tmu
tvůj odraz
za plavovlás.
Než ke mě promluvíš
snoubím k šatům šál
záplavou větrů
a kanu smíchy
žakárů
zdalekých
po tvých dolíčkách.
Proč Vílenko močály úpíš
stačí rosničkou být
lásk
a skočíš semnoutím
Lásce měchů
Našich.
Nezbyla sladká omílení ??
Kaly ses zakryla
k vzpomínkám.
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, mkinka, šerý, Psavec, Fialový metal
Komentáře (7)
Komentujících (5)