Anotace: Lyrická poezie
hořím schlípnutě tajím znovuhořkost
vymyslím si slova utajena vyzdvižena
na povrch věčného sebestředného mučení
vstal pak zas lehl aby po čase nepřekonatelně zhebl
hledám cestu upřímně zasažen zničující nutkavostí
prost veškerého ničení toho co by mohlo být ale není nezní
zůstávám dál a budu plenit kosit hlavy vybuchující davy
radši asi smíchy propadnul skrze dno dopadl na zrezlé dýky
no tak díky za mlčenlivost zvuků mnou vydaných napospas
kolapsu těl odtrhnutých od matrixu nějká chyba nul a jedniček
tiíc triček hafo přesmyček útulek pro bytosti na dálku již vypnuté
zvedl se my ret jen tak hned že by mrtvice rána do hlavy vyzívá palice
uskutečněn střet vizí postojú a hledisek jedno je však jasné zní mi to v uších
všechny tyhle postoje slyším neustále nejdou vypnout nadechnout bych se chtěl
svobodně nebýt utlumen chemickými vzorci na konci toho všeho je molo myšlenek