Anotace: Lyrická poezie
utrmácený pohled čtyř stěn na tebe
už slzí jsou to její slzy ukryté jen pro tebe
tak prý už ani nejsi k smíchu všichni stroze pláčí
do hlubin nepředstavitelné netečnosti nemotorně skáčí
nejsou to sebevevrazi jen ta verze tebe jenom zebe
štípe v očích píchá je do slabin všichni nechtějí náhle být
nic nechtějí mít náhle pocítili tu emoci tu tvou jež lidi zabíjí
tak menotorně zvláštní tento fenomén zrady
jsem prozrazen a i zrazen podmínečně vyloučen
a tak i dále poučen jen stroze doručen mi červený dopis
žádá od osoby jednolité mé tajné jedinečné znamení ničemnosti
v ruce mi už pramení kliky hák nebo prostě jen můj podpis
zakrvácený
zobecňující popis jak jsem se stal tak nebývale bezvýznamný
zalitý betonem v čase obklopen jen a pouze společností těch čtyř stěn
krvacející nostalgicky vzpomínající na jiné lidské utopické potisky
nafouknutý jako balón no tak pardon nejsi tlustý sic jen trochu kluzký
mrzký panovačný vygenerovaný v nejasném protikladu otazku si
kladu
bojím se nebýt čekám ještě stále na svůj debut nepřichází náhle slova schází