Anotace: Lyrická poezie
zvrhlost tu číhá na lidi ošidné
probouzí touhy vyprázdněné
polité tekututinou vyčpělou
začíná se potit mrtvola nevolá
sežehnut sluncem unaven trpce
vymačkávaná ze mně kapalina lidská
trochu se mi stýská když oněmnělost tryská
živočišný druh má kolem sebe kruh
to definuje jeho podlý vyprázdněný status
chlupatý kaktus když taky tak nevrle píchá
nemám rád očividnou klamavou ztuhlou zradu
ve svém pádu do zapomnění zlomím si obyčejně vaz
šeptavý hlas vyřizuje vzkaz odlitý ze znepokojených zvratků
najdi zkratku počni vše od počátku nezdecimuj slova v úpadku
dokonalý zločin prováděn na lidech od jejich prvobytných začátků
kříč němě otevři ústa více není tady dole slyšet má prý zatvrzele pršet