Mosazné obočí
Mosazné obočí strání vrní
do zpívající oblohy
svatozářící skráně
ovíjených zármutků
jehož vybarvenost noci
se zklátí k pestrobarevnému brabenci
lapeného vodičkou
po níž si vmotá pramen
k myslím vlákna průzračné rozechvělosti
po tajemství převelikých martináčů
vyletujíc při svých zkukadel
ztajícího rozepsání tvým perem
do jakých ses utopila
v podkřovích mého hlasu
za tlachající vůni koření.
Sem prstokladem
a Ty o mne nevíš
rýmuješ si copy topolí
květušího blahu
z poklidných světélek
za steny bludiček
lesích králů
a věštby z medovin
studnic upěchané lásky.
Přečteno 139x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Lexi, Vivien, Frr, Psavec, šerý, mkinka, Fialový metal
Komentáře (9)
Komentujících (6)