jé... a já tu svou dnešní psala brzy ráno - krásně jsme se potkali!;)
a tahle tvá mi obzvlášť libě zní*
18.08.2022 14:47:36 | Sonador
Líbí se mi Tvůj obraz spanilý,
v pocitech zobáčků i vjemů
proniká dalekosáhlé domů.
Hlubina dna vyvěrá lyru
a bere sílu z dalekého Nylu,
kde kočka bohyní Basket je
a oroduje za milující svět.
Vstává přes strniště pouštních cest.
Kleopatra jí tiše hladí na klíně.
Říká, že bude dobře a hladí přítomně.
18.08.2022 10:11:53 | mkinka