Nebe a Země
Nebe a Země
která pozbydou v platnost
jistě ke viditelnu nekonečna
bude očista lidstva
dobrých není dost
a těch poskvrněných více
co už nespatří nic
možná stačí se mít rád
odpouštět
a rozsévat zahrady smutku.
Prodírej se jimi
a svěť život
z kůže hroší se vysvlékneš
než aby sis hrál na Boha
On jediný miluje přes slepé hory
po věčnostech umučení.
Vezmi si jeho půlku srdce
a tak jej obdaruj vyhaslými obrazolezci
vždyť jsme drahocenní
a naplňujem prosvícená oblačna
jež zaprší osvíceným
a otevřou se prastará komnata
z nichž v hloubi se tak rodí
mír pokojného bojovníka
co povstane z duhy
a stuha přebarví motýlí prach
na bezvětrná poupata
doufejme
slyšme tiché vrby.
Přečteno 159x
Tipy 13
Poslední tipující: Vivien, mkinka, Stanislav32, Psavec, Lexi, Caliéry, šerý, Fialový metal, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (4)