Modrozář
Slovo
myšlenka
sled
vážky nad hladinou rozvíří samety
zmámením ducha odstíněným
co unáší uvědomění zrcadel
vzývat v rozvětvených pupenů shůry
k Nám smířlivým bojovníkům.
Čas sype kvapem
a rozjímá proutěné mraky
přes černý plášť v deštích
je stvořena bájná modrozář lesa
co spoutává listopadovou rezonanci
po krápníků jezer
krasotinky marnivé
jež líbá nepolíbenou zkůrnatělost
trudnomyslnosti osiřelých hnízd
vločkami spavými v záchvějích.
Přečteno 166x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Fractura cordis aperta, Vivien, Bufik, mkinka, L.B, Psavec, Fialový metal
Komentáře (7)
Komentujících (4)