Spějme
Anotace: *)*)*)*)*))*****
Broukám si Sonet pod lípou
jen tak na lehko
myšlenka drahá ses mne zdráhala
šak si tě v košíku posbírám
a potají utonu srdčitě
kterým zívám ráno z radostí
když maluji si louky oček plavých
šeřivěji vějířem
po krovkách zmámení to razí mahagony
tak srostem v odlitá kamení
koukolím již spějme v obzory.
Zastření pocukává pěšinami
s nádechy se Cvrčilka samomluvou vznáší
dzedzedzedze...
šije si tak zpěv róby soumraku
a lém hvězd se purpurou pozastaví
po říčkách.
Přečteno 137x
Tipy 22
Poslední tipující: šerý, Sonador, Iva Husárková, Vivien, Lexi, Jan Kacíř, Stanislav32, Dreamy, Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)