Co má se stát…
Co má se stát, to se stane
Zůstávají jen listy nepopsané
Někdy by člověk utekl pryč
Co snažím se, to nejde mi říct
Zůstávají jen listy nepopsané
Snažím se, snažím, asi marně
Životem neprojít, ale prožít
Co má se stát, to se stane
Mě, tobě a všem zdejším lidem
Co přijde, beru už jen s klidem
Zůstávají už jen listy nepopsané
Co má se stát, to se i stane
Přečteno 191x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, M.A.Rek, Tvbm, LauraX, Psavec, Bufik, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)