Dejve..já TY TVÉ filozofické cesty..
čtu..pokaždé..se mi protáčí panenky v očích..kolik těch slovních..novotvarů že je možné pojmout:))
ale fajn..musí se to vzít..jedním dechem..jako průlet galaxií ..a má loď teď proletěla..:).
Pa a opatruj se.
27.11.2022 12:33:02 | jenommarie