O smrti něco tuší
krapet zlomený déšť.
Příšeří pastely začmárá den
pohozený v tichu změn
a ročních období.
Chodím po spálených loužích a hroudách
zřícenin lidského naplnění,
plavu v lítosti počasí
odlité pro mou tvář,
od kmenů se učím,
leč někdy se loupu,
co ze mě drolí,
nesbírám.