Anotace: *
hlásek sedmilásek, křehunký jak konipásek;) a teď vážně trubadúre - je to strhující!*
26.01.2023 16:26:43 | Sonador
Vánek polední
Z křídel fialových laskonek
Z hejna divokých hus
Z příběhu tatrmánků
Snad příliš ... vláhy ;-))
Pro Tvůj vkus
Mě oslovil !
Vytrhl z kokrhání na smetišti
Co mám a vlastním...
Jen malé "díky" mohu říct
A zpět se vracím ... Bráško.
26.01.2023 12:36:42 | Fialový metal
Ó hezké to verše bráško milí:)
lásky zvedaj hopem šňůry zámračí..
Díky moc! Hop
26.01.2023 12:41:06 | Dejvis