Anotace: Neanotuju
stojím v okně a močím dolů
snažím se pokropit nějakého chodce
zkrátka se vychcat ze všech těch bolů
a nebo vyskočit na ostré bodce
život je krutý a dává to na jevo
musím se schovat, začalo chcát...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?