Tma je porucha,
zalyká se proudem hvězd.
Šíji svou ohýbá světlo do bezvědomí,
až pak na jeho tichém břiše
rostou plamínky zimy
a podzim posbírá,
co zbylo.
Noc ještě dýchá…
Dýchá....a pak v mlze den zadýchá průhledná sklíčka....zarůstá sen a hvězdy k ránu odkvétají....dech se tají....Ji.
11.05.2023 13:54:01 | jitoush
Zajímavě si to pojal.
11.05.2023 07:23:37 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?