Pod kůži vryla jsi mi
něco ze sebe…
jako plankton se rojí
z oceánu krváceje
do půlnočního nebe…
až zase potkám siluetu,
co myšlenkou na chvíli
stane se…
bude mít tvé oči
nebo slzy,
avšak jistě
pohne se…
pod kůži vryla se mi Tvá krásná báseň... cítím z ní klid, pokoru, úsměv... prostě umíš
04.06.2023 21:27:16 | Misha
Nádherné Caliéry :)
04.06.2023 20:59:59 | Peregrini