K šílenství
Přeludy přestaré
mě zvlály
dávno před dinosaury monster
tam v kočárnic výzvědných planet
létavic roninů a stálic
kde sem zdimenzoval chlupaté dráhy souprav
v duchapřítomných světlic opic.
Nevím či bloudím
je to asi nesmysl
přepínám na blázinec stanic
chachá
vypínám se jako mimoň civilizace
a sestra mi tu stříká
Pollockův odkaz
na stěnu od makovic jehly
pích au šmankot
zalez chrápat
odvětí soused cvok
jenž ji kouše v bradavce květ
ta hejká o pomoc zbytečně moc
je totiž noc čarodějnic
a to se všady rozléhá po okolí vesnic
i tam to elektrizuje výboji
k šílenství
potrefených husátek.
Přečteno 113x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, jort1, šerý, enigman, Psavec, Fialový metal, Frr, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (6)