Anotace: Takový krátký pocitový jinotaj... ať Vás provází slunečními zálivy léta
Mihla se
jen na chvíli
pokoutná směsice
rozpadlých víček a složeného srdce
uvnitř skákacího hradu,
nevisí z nitra pavučin,
neláme se jako rákos ve větru
ani neskládá kůru stromům,
však z morku vzpomínek
na dobré časy
do moří hloubí jámy
skrz naskrz,
a tak hladina se čeří
jako dráhy mléčných očí.
Mohu jen doufat,
že jednou stanou se
těmi mými…