Květem...
Ze smutné víly neteče prý krev
Jen křídla položí si do rákosí
A tělo dopadá jak na ostny
Cos včera slyšel, nebyl pták
To mávla naděj poslední
A obstoupila rty
Jak tiše proklínala nízké listoví
Cos včera pod rukama hlídal
A něžně zamykal snům na počest
To nebyla jsem já
Jen vílí rej mě nesl ze křoví
Bych květem byla pro poslední den
Přečteno 106x
Tipy 19
Poslední tipující: Kaňka, jort1, Sonador, Psavec, jitoush, Fialový metal, Dejvis, jenommarie, RadekČ, IronDodo, ...
Komentáře (17)
Komentujících (8)