Zkusmé břehy
Mám Tě za zády, slyším
Dýcháš mi na břeh
Hráz pokrývá píseň zběhlého námořníka
Zapsal si:
Připlutí úměrné opouštění
Čekal jsem odkrytá srdce
A oni jen v slámu v zároží
Vaří z dlaně mi mléko
a krmí jím vodu
Hustota úměrná soužení
Chutnáš jim po splínu
Jitří jich klín
Kudy od slabin odtéká
Lehávám v písku
Břeh zkusmého světa
Bělost úměrná volání:
Křivá loď opíjí člověka
Na stěžni hruď visící
Půl žerdi
Na znamení příměří
tak svlékám se do ticha...
Přečteno 123x
Tipy 24
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, narra peregrini, ukrytá v máku, RadekČ, jitoush, Fialový metal, IronDodo, šerý, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)