Psi
Jíš, piješ, tiskneš se
V zákopech ke svému šílenství
Možná je to paměť
a její stopy zapřaháš do tiché lítosti
Poutníci snídají Tvé plody
Když jejich šťáva stéká z úst
Právě tak do klína
Ale nevědí, jaké je to odkrajovat zbytky
z bot
A házet je do tajících závějí...
Přečteno 125x
Tipy 25
Poslední tipující: RadoRoh, Sonador, Anfádis, jitoush, Ondra, narra peregrini, jort1, Kubíno, cappuccinogirl, RadekČ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)