Anotace: *
Kouzelná slova nasáklá smutkem
Kéž vítr času odvane jej za horizont snění
14.12.2023 14:03:33 | kozorožka
Emoce silná. Název zaujal na první pohled. Text s melancholií a upřímná bolest drásá v něm. A teď mezi řádky, ten ranní déšť vyvolá emoce a já jsem ráda, že je Liter, kde je možno sdílet a vypsat bezpečně to své, co má každý na srdci.
Počasí není jednoduché na psychiku a jak je brzy tma - to působí velice depresivně.
Tak ať je sluníčko brzy. Těším se na Tvé další výtvory.
14.12.2023 13:11:09 | mkinka