Naprosto úchvatná obrazotvornost, je to navíc neuvěřitelně silné...
02.01.2024 23:24:53 | Lesní žínka
utopili jsme se oba
oba toneme v kruzích
v nekonečných spirálách
narážíme na hroty vystupující ze dna
vděčni za každé spočinutí
než nás přicházející vlna
znovu obrátí na záda
02.01.2024 11:37:27 | twisted.wicker