Básnická sbírka
Malé bílé překvapení
mezi stehny básníka
Položil ji na stůl
Každý kousek zvlášť
pleskl do ticha
Na obálce kosti psa
vedle černého moře
v dolním rohu tenkým písmem
vyvedený Název
Vydáno s podporou Ministerstva velkých věcí
Všechna zveřejněná slova se dotýkají věčnosti
Opakují vše, co už bylo
A přece akcentují estetiku drzosti
Básník je schopný sebereflexe
Když na konci sbírky mlčí
Přečteno 187x
Tipy 39
Poslední tipující: Dejvis, Akrij8, jort1, IronDodo, nehledaná, Sonador, Anfádis, jitoush, Lesní žínka, zde.neck, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)