Anotace: ()
Báseň opředená tou zimou, která není kůži příjemná. Povedená do detailu.
Moje kočičky nevystrčí pacičky, mají raději pelíšky.
Včera jsem jim nezařídila slunce.
Ovládat počasí neumím, jen dát kus žvance.
11.01.2024 12:31:48 | mkinka
Tož přečíst tohle dokážu, Dejvi
ale pozřít??? To už bys po mně chtěl moc:-)*
Silně sis vylil vnitřní bahno...
důkladná očista, to se musí nechat.
Když už, umíš do toho "šlápnout"!!!**
11.01.2024 12:30:24 | cappuccinogirl