Anotace: :(
Sleduji už jen své hvězdy
ty mě nikdy neomrzí
budou tady totiž navždy
až můj i tvůj život zmizí.
Kam jen s těmi zbytečnostmi
co nás činí nemocnými
co nás dělí od věčnosti
a ovlivňují naše činy.
Samota prostoru se ztrácí
v koloběhu kolem nás
činy dobré i zlé se vrací
a pánem všeho je vždy čas.