Lapač snů
Lapač snů
rozdmýchal trajektorii planet
a Platón v tom ukous hrnčířské úvahy
z hvězdných zamyšlení
které si umotal
do řetězcích invencí
ale byly moc svázané
kdo to nevěděl
učil se v hledačů nejistot
jak přežít čtivost bomb
to ta filosofie mudruje
pletichářstvím smetišť aristokracie.
Přečteno 115x
Tipy 17
Poslední tipující: Amarylka, jort1, IronDodo, Marten, Anfádis, Ophelia81, Tomcat, mkinka, zase já, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)