Anotace: *
Poezie znamenitá, citlivá a mluví srdcem i plnou emocí. Děkuji za možnost čtení Tvé nadpozemské filharmonie a zdravím od počítače a kamarádky objímám za filozofii, která je čistá a mluví hloubkou duše z portálu neuvěřitelné vnitřní síly v koloběhu zrání opravdového citlivého básníka, který maluje květy melancholie i statečnosti mezi řádky. Tvá poezie je má krevní skupina.
16.05.2024 18:43:28 | mkinka