Anotace: *)(*
Vidím břeh slov,co plynou po douskach a tvé řádky jsou tak hezké, že by i ráda je poslouchala i Libuše,co mluvila o krásné Praze.Opet mám z tvého psaní radost,je svěží a nese slunce v oblacích.Tesim se na další křehké řádky z nosné poezie tvých vnitřních barev.A ještě jednou děkuji za možnost čtení.
06.06.2024 11:29:03 | mkinka