K líbajícím ví-lo-du-hám
Oni se přitulili
ke hvězdám tiše
toť něhyploucí jim zaskvělo
a vdechy listnáčů ohýbli žílou listím noc
do smaragdové pokrývky snů
jehož se kořeny dotkly míz podzimu
och, je to jak vážná melodie
která zurčí nitrem patra plašivěji
mrtvý z toho ze dna dojetím vstávají
bylo by též nezdvořilé
neprobudit milované číše ozvěn
k líbajícím ví-lo-du-hám dolehlých semknutí.
Přečteno 95x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, RadekČ, Sonador, zase já, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, jort1, Ophelia81, Anfádis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)