Anotace: ..jediný náš SKUTEČNÝ navigátor..
Návrat po pauze téměř neskutečné!
Po letech třinácti! (Snad bože, jen ne vězení!?)
Nuž tedy, šuměnko: Bienvenue!
Ať jsou tvé verše břitké i něžné,
rým dále hladce zpěněný. :-)
04.09.2024 00:49:21 | Špáďa
dík - až vřinul jsi mi slzy do očí
že víš i čas té prodlevy tu v poetice
mám pocit, že snad storočí
jsem byla na svých toulkách po galaxiích
však už mám ruku opět na té klice
ke dveřím do rýmů, co námi ožijí :)
děkuji kámo
04.09.2024 07:44:58 | šuměnka