Anotace: ...
Prázdno
pro někoho pustina
pro jiného krajina
plná
...
..
.
zázraků
A pro někoho právě pustina je silně motivující...
zasaď do ní první květ
a třeba někdo přijde přivonět:-)
Krásná mini, Ondrášku, měj se co nej**
12.09.2024 11:46:12 | cappuccinogirl
Ba ba - právě proto jsem to napsal - nikdy nic není ztraceno - ani v pustině ;-)
Díky Ti, milá Kappu :-)
12.09.2024 11:58:49 | Ondra
prázdno a a pustina je začátek
krajina je střed
a zázrak výsledek
a dokola
je to kaleidoskop
jen pootoč
budeš těmi jinými :))
12.09.2024 11:24:58 | šuměnka
Moc hezky napsáno, Šuměnko :-)*
Díky Ti velmi :-)
Život je stále otáčející se kaleidoskop.
12.09.2024 12:26:05 | Ondra