Myšlenky

Myšlenky

Už mi zase v hlavě víří

letí jak křídla netopýří.

Jako na louce chmýří z pampelišek

vznáší se do výšek, kam asi míří?

 

Když nevím kudy kam, do polí utíkám, 

bloudím si ztracená v černých tmách.

Jestli za něco stojím a čeho se bojím 

nechci už víc se ptát.

 

Poslední světlo už ztrácí se v lese,

vznešená laň se v dálce nese.

Zavírám oči a zůstávám stát,

pro dnešek už není čeho se bát

Autor Elisa Day, 24.09.2024
Přečteno 66x
Tipy 10
Poslední tipující: Ďábel sám, Ž.l.u.ť.á.k., IronDodo, Psavec, Kan, mkinka, die4roses
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Křehká osobní a citlivá báseň

24.09.2024 21:55:32 | mkinka

líbí

Ano, dekuji :)

25.09.2024 18:09:27 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí