Intro k vrcholnému pochopeniu dotyku

Intro k vrcholnému pochopeniu dotyku

Buď zmierlivý
ty čo prichádzaš
z hlbín spravodlivých
kde niet času
a tvory tam snívajú
o neobvyklých hrách
v krivkách
pásmach
zvláštnych premenách ducha

Dotýkam sa ťa pohľadom
chápem o čom snívaš
a nezasahujem do teba
nebránim
nezhadzujem
nezraňujem
nezabíjam
len obchádzam
tvoje neisté sny

Rozkazujem si svet
kde sa ťa dotknem
v tichu opustenosti
a požehnám
svoje kosti
slová
ruky
na ceste do zabudnutia
Autor Dušan Láznička, 31.10.2024
Přečteno 27x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jitoush, Marťas9, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

......Dýchlo to na mě "přesahem"......Ji.

31.10.2024 18:08:16 | jitoush

líbí

Pěkné

31.10.2024 10:06:05 | mkinka

líbí

výjimečný, skvělý text, ze kterého mám pocit "známosti"...

31.10.2024 06:31:19 | Sonador

líbí

Už som tu kedysi fungoval ako "surrealistasvetla".
Pripravujem druhú knihu...

31.10.2024 07:55:04 | Dušan Láznička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí