Anotace: a pocta doktoru Haroldovi - jeho citát "Jaký by byl váš život, kdybyste zjistili, že jste mocnější, než vás kdy učili?" / a já vím, že famózní...
S e d í m´ s nohama nahoře / popíjím horkej lipton
Mám lidskej GENOM na dvoře
DNA proces v komoře
a k tomu mi Bruce (Lipton) / říká: „…ty hlupačko, jde o prostředí tady“
(a jemu zas to naštěstí říkal profesor Carville - tak nevnímám to osobně zbla ni)
Vědomí, síla, poznání – i zdání zbláznit blázny - naruby nebo zády
(a silnej pocit) - že v jistý moment - se zvrtne nám to „na dýl…“
Buněčná mytologie pod rouškou iluzionisty
signály z prostředí
- ať rušivý i křišťálově čistý
vetknou se do sušené směsi chování / všech, kteří vědí, že nic nevědí
do chodu mechanismu tenkých překladačů těla
pro uchování – k protkání
v buněčné organizaci tajemství života
v tom m e m b r á n o v é m orákulu
jež zosobňuje nekonečnou osmičku i nulu
**
jen pro tu touhu (možná naivní) – se dobrat podstaty
..v tom Líbánkovém efektu spontánní revoluce
kéž myšlenkou se spojíme a podáme si láskyplné ruce..
Ty bys ten svět obrátila naruby
a poté hned přetočila na štorc,
nepoctivci dostali by přes huby,
aby si pak rázem zvykli na švorc,
zeměkouli vychýlila z orbitu,
až by lotři držkou o zem flákli,
nebylo by třeba více orby tu,
zemědělci s pluhy by si dáchli.
Prostor poté proměnila v spirály,
jejichž dráhy svázala bys časem,
zdravou hmotu opásala virály,
po nichž tady od Adama pasem.
Bouře, války přetavila na duhu,
pouště, stepi zásobila vodou,
prostě bys svět zbavila všech neduhů,
násilníci skončili by sodou.
Vědomí bys zaštítila do membrán,
vlny lásky rozesela v duše,
života kód by byl každým domem brán…
Jo! Tvá vize světu musí slušet!
19.11.2024 04:18:10 | Špáďa
mytologie je o těch nejkrásnějších iluzích, co znám
buněčné vzorce příběhů dotýkají se člověka skrze diapozitivy hvězd
signál zachycen, už tolikrát, a pořád toužím po dalším
Chování?...
Podle toho
na co/koho
je naladěna
má anténa:-)*
18.11.2024 22:15:59 | cappuccinogirl
...Říkám si neustále,že je potřeba nezapomenout se nebrat příliš vážně,umět najít
humornou linku,být za mnohé vděčný..i za moment nejdrobnější,neztrácet hravost a být svůj,najít tu cestu k sobě......hlavně nebrat vše smrtelně vážně a mít rád...i ty strachy a strášky......a když začnou kralovat ty neblahosti,tak umět přelaďovat......je tolik krásného.......Ji./úsměv/
18.11.2024 19:03:27 | jitoush
Trošku víc bych separoval ty plusy a mínusy a mínusy bych navíc vyzdvihnul... pro většinu místních jsou špatné vlastnosti něco naprosto nového... mysteriózního...:-)
18.11.2024 18:54:46 | Ž.l.u.ť.á.k.
Liptona jsem ještě neohříval, ale jestli chutná stejně, jako tohle dílo, tak musí být úžasný :-)
18.11.2024 11:49:36 | Gaspi03