Anotace: Hony na Werewolfy
To není obluda,
i když tak vypadá,
teď sedí v díře,
na vojáka míře.
Voják drží silnici,
v Sudetech na hranici,
je to peklo sílící,
když zastihne vás Werewolf pálící.
Jednoho zvlád,
ale přijde další,
werewolf není tak mlád
a cítí se starší.
Teď blíží se rojnice,
werewolfa zmohla opice,¨
za chvíli si to vypije,
dostal jen tři náboje.
Přiložil hlaveň ke spánku,
výstřel přerušil tok vánku,
werewolf prostřeli si čelo,
hlídka našla jen tuhé tělo.
Když ležel v márnici,
ozval se vlk vyjící,
už nezvedne víc pravici
a nenajde samici.