Anotace: ...
Vychcal jsem se z okna dolů
na ty lidi bez tváří
chtěl bych abychom byli spolu
od jara až do září
Ve zbytku roku budu chcát
už jen doma do mísy
a vroucně tě milovat
jako svoje narcisy
a až přijdeš domů zase
uděláš mi na něm suk
se slovy že jsem prase
v chodbě jsem nám prochcal vstup